Peter Wirdemo - Personlig webbsida

Max Dagbok
artificial.se Mina projekt

Läxor:

Max och Victor

Om: Skvaller
Jag är glad att ni har hittat till min webbsida(!) :) men har ni hittat hit pga några dårar som sprider skitsnack på nätet om mig så kan jag säga att jag är medveten om det.
Det är om allt möjligt småsaker som från varför jag bytt efternamn (som släkt, vänner och kollegor har kallat mig sedan jag gifte mig :) men som av en anledning inte blev av att jag bytte till på pappret) till att jag ska ha "rensat" min facebook (som alla jag känner redan vet att jag knappt aldrig använder så där fanns och finns inget att rensa).
Jag har för tillfället mycket annat viktigare saker i mitt och min familjs liv att syssla med så jag hinner inte och är inte intresserad av att bråka med och bemöta främlingar på nätet om saker som inte är sant.

Det är också andra obehagliga rena påhitt som är mycket värre än så som jag har försökt luska i vad det kommer ifrån men det slutade med att vi vände oss till polisen i oktober 2021. Det hela får vara så tills man i framtiden orkar gå vidare och gör en rättssak av det om det fortsätter.


2022-06-27: Fick reda på att nån dåre gör narkotik-handel på flashback i mitt namn :(